Forum OKO - Registracija

Pristupom na “Forum OKO”, morate se slagati sa svim, ispod navedenim uvjetima/pravilima. Ako se ne slažete sa svim, ispod navedenim uvjetima/pravilima, molimo vas da ne pristupate “Forum OKO”.

Obzirom da, ispod navedene, uvjete/pravila možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrovane korisnike, dobro bi bilo da ih s vremena na vrijeme ponovo pročitate kako se nebi dogodilo da se ne slažete s [promijenjenim] uvjetima/pravilima, a i dalje pristupate “Forum OKO”.

Slažete se da nećete objavljivati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, prijeteće, seksualno orijentisane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon vaše zemlje ili međunarodne zakone. Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju Internet usluga] osobe o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].

Slažete se da “Forum OKO” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati, urediti, premjestiti, zatvoriti teme i objave sa sadržajem koji odgovara navedenom.

Svi podaci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid bilo kojoj drugoj osobi osim vas. “Forum OKO” ne može i neće biti odgovoran ako uslijed hakerskog napada dođe do uvida u otkrivanja podataka.

Sve objave [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja, stavove ili poglede autora tih objava, sukladno čemu administratori, moderatori i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih objava [naravno, osim vlastitih].