Politika privatnosti


DEFINICIJE


U svrhu ove Politike privatnosti, u nastavku navedeni pojmovi imaju sljedeće značenje:

“OKO Aplikacije”: sve aplikacije razvijene i/ili u vlasništvu OKO d.o.o., koje se mogu preuzeti putem platforme usluge preuzimanja, uključujući, ali ne ograničavajući se na aplikacije:


TOK - Shop
Citati


OKO d.o.o. izradio je “OKO Aplikacije” kao besplatne aplikacije.
Ovu USLUGU pruža OKO d.o.o. bez ikakvih troškova i namijenjena je za korištenje kakva jest.

Ova stranica se koristi za informisanje posjetitelja o našim pravilima prikupljanja, korištenja i otkrivanja osobnih podataka ako je neko odlučio instalirati na svoj uređaj i koristiti naše “OKO Aplikacije”.

Ako odlučite koristiti naše “OKO Aplikacije”, tada pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u vezi s ovom politikom. Osobni podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje Usluge. Nećemo koristiti niti dijeliti vaše podatke s bilo kim osim kako je opisano u ovim Pravilima privatnosti.

Pojmovi korišteni u ovoj Politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, koji su dostupni na OKO Aplikacijama osim ako nije drugačije definisano u ovim Pravilima o privatnosti.


Prikupljanje i korištenje informacija


Za bolje iskustvo, tijekom korištenja naše usluge, možemo zahtijevati da nam dostavite određene osobne podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na osobne podatke koji se odnose na sve što se može koristiti za identifikaciju pojedinca uključujući imena, telefonske brojeve, e-poštu, adresu, ID-ove uređaja i lokacije.. Podaci koje tražimo zadržat ćemo i koristiti ih kako je opisano u ovim pravilima o privatnosti.

“OKO Aplikacije” koristi usluge trećih strana koje mogu prikupljati podatke koji se koriste za vašu identifikaciju.

Veza na politiku privatnosti trećih davatelja usluga koje koristi aplikacija

Google Play usluge
AdMob
Facebook


Podaci zapisnika


Želimo vas obavijestiti da kad god koristite našu aplikaciju, u slučaju pogreške u aplikaciji prikupljamo podatke i informacije (putem proizvoda trećih strana) na vašem telefonu pod nazivom Log Data. Ovi podaci zapisnika mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (“IP”), naziv uređaja, verzija operativnog sustava, konfiguracija aplikacije prilikom korištenja naše usluge, vrijeme i datum vaše upotrebe usluge i druge statistike .


Kolačići


Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. Oni se šalju vašem pregledniku s web-mjesta koje posjećujete i pohranjuju se u internu memoriju vašeg uređaja.

“OKO Aplikacije” ne koristi te "kolačiće" eksplicitno. Međutim, aplikacija može koristiti kod treće strane i biblioteke koje koriste "kolačiće" za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti ove kolačiće i znati kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite odbiti naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove ove usluge.


Pružatelji usluga


Možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane iz sljedećih razloga:

Kako bismo olakšali našu uslugu;
Za pružanje usluge u naše ime;
Za obavljanje usluga povezanih s Uslugom; ili
Kako bi nam pomogli u analizi načina na koji se koristi naša usluga.

Želimo obavijestiti korisnike ove aplikacije da te treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima. Razlog je da u naše ime obavljaju zadatke koji su im dodijeljeni. Međutim, oni su obvezni ne otkrivati ​​ili koristiti informacije u bilo koju drugu svrhu.


Sigurnost


Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za njihovu zaštitu. Ali zapamtite da niti jedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna i pouzdana i ne možemo jamčiti njenu apsolutnu sigurnost.


Veze na druge stranice


Ova usluga može sadržavati poveznice na druge stranice. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu stranicu. Imajte na umu da ovim vanjskim stranicama ne upravljamo mi. Stoga vam izričito savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih web stranica. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili prakse bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.


Dječja privatnost


Ove Usluge se ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Svjesno ne prikupljamo osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo osobne podatke, odmah ih brišemo s naših poslužitelja. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.


Promjene ove Politike privatnosti


Možemo s vremena na vrijeme ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam se savjetuje da povremeno pregledavate ovu stranicu radi eventualnih promjena. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Ova politika je na snazi ​​od 18.02.2022 a zadnja izmjena urađena je 07.03.2022.


Kontaktirajte nas


Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi s našim Pravilima privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas na admin@oko.ba